Nieuw! De warmtescan van SpijkerEnergie

 

Hoe goed is jouw huis geïsoleerd ? Meten is weten!

Lommerd-Infrarood Lommerd2-Infrarood

Ja hoor, de lente is nu echt in zicht! De temperaturen lopen af en toe al flink op en de vogels laten luid van zich horen. En dan is het uít de wind ín de zon heerlijk buiten zitten.

 

Toch is het in deze tijd van het jaar nog vaak fris en draait de verwarming nog op volle toeren om het binnenshuis behaaglijk warm te stoken. Dat kost uiteraard energie. Het grootste deel van de energie die we voor onze huishoudens gebruiken, is afkomstig van fossiele brandstoffen. Bij de verbranding ervan komt CO2 vrij. Dit broeikasgas heeft weer nadelige gevolgen voor het klimaat. Energie besparen is dus nodig. Bijkomend voordeel is dat het ook een lagere energierekening oplevert; win win!

 

Met de verwarming een graadje lager en een extra trui kom je natuurlijk al een heel eind, maar wat kun je nog meer doen om er toch warmpjes bij te zitten? Je huis goed isoleren helpt om de warmte beter vast te houden. En SpijkerEnergie helpt je om dat extra slim aan te pakken.

 

Het is namelijk mogelijk om een warmtescan uit te voeren. SpijkerEnergie heeft een prachtige nieuwe tool tot haar beschikking; de warmtecamera. Hiermee kun je een infraroodfoto maken en daarmee verschillen in temperatuur vastleggen. Met één druk op de knop kun je visueel maken hoe het met de isolatie van je huis gesteld is. Zo kun je dus letterlijk zien waar de ‘gaten’ in je huis zitten, waar de meeste warmte uit je huis ontsnapt. Op basis van die resultaten kun je efficiënt gaan isoleren.

 

Egbert Bouwhuis staat als energiedeskundige en wijkbewoner voor u klaar om de scans uit te voeren. Hij komt op afspraak bij u langs en zal dan infraroodfoto’s maken aan de binnen- én buitenkant van het huis. Aan de hand daarvan ontvangt u een rapportage van de bevindingen. Ook de foto’s zelf worden overhandigd (digitaal) zodat u ze thuis nog eens op uw gemak kunt bekijken.

 

Loopt u ook warm voor energie besparen? Maak gauw een afspraak voor een warmtescan met onze expert (alleen beschikbaar voor bewoners van het Spijkerkwartier…)

De kosten bedragen €20,- per bezoek.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar spijkerenergie@gmail.com

Wees er snel bij, inschrijven kan tot eind april.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *